,

Mesoactives – Mesolift 2ml

3,090 Ft

A Mesolift formulát úgy tervezték, hogy teljeskörű öregedésgátló megoldást nyújtson az érett megereszkedett bőr és a szemkontúr kezelésére.

Aktív megújító hatást gyakorol a dermális mátrixra, aktív feszesítő (lifting hatás), a regenerátorok újraépítik a dermiszt. Tartalmaz egy sor új generációs peptidet, feltöltő hatású hialuront és számos antioxidánst, melyek megvédik a bőrt a káros külső hatásoktól. Másrészt különböző specifikus hatóanyagokat is tartalmaz, ezáltal hatékonyak a szemkontúr kezelésére, gyulladáscsökkentők továbbá csökkentik a sötét karikákat.

Fő aktív összetevők

Centella Asiatica Kivonat (Centella Asiatica Extract)

A Centella Asiatica kivonatot a Közép-Ázsiában őshonos tigrisfűből, a Gotu Kola nevű növényből nyerik ki. A fibroblasztok aktiválásával gyógyító és helyreállító tulajdonságokkal rendelkezik a dermális mátrixra. Továbbá hidratáló, antioxidáns és nyugtató hatású, valamint javítja a vérkeringést.

Krizin (Chrysin)

A vérben található pigmentek helyi gyulladást, valamint sötét karikákat okozhatnak. A Krizin egy olyan flavonoid, amely az N-hidroxi-szukcinimiddel csökkenti a vérben található pigmentek számát. A szem alatt kialakult árnyékot a dermiszben és az apidermiszben felhalmozott hemoglobin és melléktermékei, a biliverdin, bilirubin és a vas okozza. A krizin stimulálja az UGT1A1 enzimet mely csökkenti bilirubint, miközben a N-hidroxi-szukcinimid feloldja a vasat segítve ezzel a felszívódását.

Dimethyl Mea

A dimetil-amino-etanol (DMAE) a dermiszben fokozza az acetilkolin termelődést, ezáltal erős összehúzó és feszesítő hatású hatóanyag. Hidratálja a bőrt, feltöltő hatású, teltebbé és hangsúlyosabbá teszi a bőrréteget, miközben azonnali feszesítő hatást fejt ki.

Methylsilanol Mannuronate

A szerves szilícium olyan elem, amely magas arányban van jelen az epidermiszben, a dermiszben és a hajban, fokozva a keratin kémiai ellenálló képességét. Szabadgyökök elleni szerkezetátalakító, hidratáló, citostimuláló hatást fejt ki a fibroblasztokra és a kreatinocitákra, valamint gyulladás és ödémacsökkentő hatású.

N-hidroxi-szukcinimid (N-Hydroxysuccinimide)

A krizinnel együtt segíti a sötét karikákért és a helyi gyulladásért felelős, vérben található pigmentek eltávolítását. A dermiszben, epidermiszben felhalmozódó hemoglobin és melléktermékei (biliverdin, bilirubin és vas) felelős a szem alatt kialakult árnyékokért. A krizin stimulálja az UGT1A enzimet, amely eltávolítja a bilirubint, miközben az N-hidroxi-stukcinimid feloldja a vasat, ami később felszívódik.

Nicotiana Benthamiana Sh-Oligopeptide-2

A növekedési faktorok csoportjába tartozik, mint az EGF Sh-Oligopeptide-1, 70-féle aminosavat tartalmaz mely serkenti a sejtosztódást és a sebgyógyulást. Tanulmányok igazolják, hogy az EGF és IGF1 szinergiában járul hozzá a kreatoniciták termelődésének elősegítéséhez.

Palmitoil-Oligopeptid (Palmitoyl Oligopeptide)

A palmitoil-oligopeptid (Pal-GHK) egy palmitinsavhoz kapcsolt peptidből áll. A GHK peptidet a dermális mátrix lebomlásának biológia indikátoraként alkalmazzák. Nyomást gyakorol a kollagén szintézisre és egyéb összetevőkre, melyek a fibroblaszt aktiválásával újraépítik a dermális mátrixot.

Palmitoil-Tetrapeptid-7 (Palmitoyl Tetrapeptide-7)

A palmitoil-tetrapeptid-7 (Pal-GQPR) hasonló szerkezetű, mint a palmitoil-oligopeptid, azaz palmitinsavhoz kapcsolódó peptidből áll.

Csökkenti az interleukin-6 (IL-6) termelését. Az IL-6 egy olyan molekula, mely gyulladást okoz, valamint gyorsítja a dermális mátrix lebomlását, hozzájárulva ezzel a ráncok megjelenéséhez, a bőr feszességének és rugalmasságának csökkenéséhez. Tehát az IL-6 szint csökkentése lassítja a lebomlási folyamatot miközben stimulálja a megújulást.

Nátrium-Hialuronát (Sodium Hyaluronate)

A hialuronsav olyan glikozaminoglikán, amely a saját térfogatának akár 10.000-szer több vizet képes magába szívni. Nélkülözhetetlen része az extracelluláris mátrixnak, hiszen szerkezetileg tartja vissza a vizet a bőrben.

Triticum Vulgare Csíra Kivonat (Triticum Vulgare Germ Extract)

A búzacsíra kivonat kiemelkedő antioxidáns, továbbá gyógyító és sejtregeneráló hatással rendelkezik. Fokozza a vérkeringést és egészségesebb hatásúvá teszi a bőrt. Antioxidáns hatása késlelteti a bőr öregedését, megelőzi a ráncok kialakulását és kiváló bőrfeszessítő hatású.

Vitis Vinifera Szőlő Kivonat (Vitis Vinifera Vine Extract)

Kiváló antioxidáns és regeneráló hatásának köszönhetően megelőzi az oxidatív károsodásokat. Olyan fitokémiai anyagokat tartalmaz, mint a polifenolok, flavonoidok és antocianinok, melyek jelentős antioxidáns hatású vegyületek ezáltal csökkentik a szabad gyökök károsodásának negatív hatását. Kimutatták, hogy a kivonat helyi alkalmazása stimulálja a kollagén és az elasztin termelődét, segítve ezzel a bőr megújulását.

Shopping Cart