Algologie Des Dunes-Anti-Stressz Nyugtató Szérum 50ml

Ez az Algologie szérum igazi életmentő az érzékeny arcbőrnek, lágyan védi a bőrt a külső környezeti hatásoktól. Intenzív védelem az érzékeny bőrnek.
Ultra-világos rózsaszín gél állag. Lágy finom illattal. Az arcbőr újjáéledt és védett, visszanyeri rugalmasságát. Az arcbőr sokkal ragyogóbb.

Cikkszám: CNA302 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Ez az Algologie szérum igazi életmentő az érzékeny arcbőrnek, lágyan védi a bőrt a külső környezeti hatásoktól. Intenzív védelem az érzékeny bőrnek. Ultra-világos rózsaszín gél állag. Lágy finom illattal. Az arcbőr újjáéledt és védett, visszanyeri rugalmasságát. Az arcbőr sokkal ragyogóbb.

ALGO 4® Exkluzív biomimetrikus komplex, mely feltölti és helyreállítja a bőr ragyogását és egészségét, Barna Makro Alga Őssejt kivonat tartalmával védi az arcbőrt a külső hatásoktól, szennyeződésektől.

NYUGTAT – TENGERI KAMILLA Gyulladáscsökkentő, nyugtatja az arcbőrt, csökkenti a bőrpírt és a „húzódás” érzését

VÉDELEM – BARNA ALGA KIVONAT Védi az arcbőrt a környezet káros hatásaitól, megerősíti a bőr felső rétegét

NÖVELI A BŐR ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉT – VÖRÖS MIKRO ALGA KIVONAT
Erőteljes neuro nyugtató hatású, jelentősen csökkenti a bőr érzékenységét

REMINERALIZÁL – GOLF ÁRAMLATI TENGERVÍZ Tiszta és gazdag 96 féle ásványi anyagban és nyomelemben, remineralizálja és egyensúlyba hozza a bőrt a kezelés előtt

Alkalmazza reggel és/vagy este az arcra, nyakra, dekoltázsra önmagában vagy a szokásos krém előtt. Kerülje a szem környékét.

0