, ,

Algologie Des Dunes – Anti-Stressz Nyugtató Szérum 50ml

Ref.szám: CNA302

Ez az Algologie szérum igazi életmentő az érzékeny arcbőrnek, lágyan védi a bőrt a külső környezeti hatásoktól. Intenzív védelem az érzékeny bőrnek.
Ultra-világos rózsaszín gél állag. Lágy finom illattal. Az arcbőr újjáéledt és védett, visszanyeri rugalmasságát. Az arcbőr sokkal ragyogóbb.

Magánszemélyek számára nem elérhető

Ez az Algologie szérum igazi életmentő az érzékeny arcbőrnek, lágyan védi a bőrt a külső környezeti hatásoktól. Intenzív védelem az érzékeny bőrnek. Ultra-világos rózsaszín gél állag. Lágy finom illattal. Az arcbőr újjáéledt és védett, visszanyeri rugalmasságát. Az arcbőr sokkal ragyogóbb.

ALGO 4® Exkluzív biomimetrikus komplex, mely feltölti és helyreállítja a bőr ragyogását és egészségét, Barna Makro Alga Őssejt kivonat tartalmával védi az arcbőrt a külső hatásoktól, szennyeződésektől.

NYUGTAT – TENGERI KAMILLA Gyulladáscsökkentő, nyugtatja az arcbőrt, csökkenti a bőrpírt és a „húzódás” érzését

VÉDELEM – BARNA ALGA KIVONAT Védi az arcbőrt a környezet káros hatásaitól, megerősíti a bőr felső rétegét

NÖVELI A BŐR ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉT – VÖRÖS MIKRO ALGA KIVONAT
Erőteljes neuro nyugtató hatású, jelentősen csökkenti a bőr érzékenységét

REMINERALIZÁL – GOLF ÁRAMLATI TENGERVÍZ Tiszta és gazdag 96 féle ásványi anyagban és nyomelemben, remineralizálja és egyensúlyba hozza a bőrt a kezelés előtt

Alkalmazza reggel és/vagy este az arcra, nyakra, dekoltázsra önmagában vagy a szokásos krém előtt. Kerülje a szem környékét.

Shopping Cart