, ,

Algologie Hydra Écume – Bársonyos Arctej (200 ml)

8,668 Ft

Különleges biomimetikus komlpex, 4 aktiv hatóanyagból, extremofil növényekből tulajdonságaik alapján kiválogatva, melyek megfelelnek a bőr 4 alapvető igényének: védelem, oxigenizáció, stimulálás és táplálás.

Ref.szám: VNA100

Szerkezete:
– Kellemes, krémes állagú

Eredmény:
– A bőr újraásványozott, felfrissült és tiszta. Gyengéden tisztít és puhává és ragyogóvá teszi az arcbőrt

Krémes arctej, tökéletesen eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket miközben remineralizálja a bőrt.

Különleges biomimetikus komplex, 4 aktív hatóanyagból – extremofil növényekből tulajdonságaik alapján kiválogatva, melyek megfelelnek a bőr 4 alapvető igényének: védelem, oxigenizáció, stimulálás és táplálás.
Védelem – Undaria Pinnatifida: Aktiválja a bőr természetes védelmi rendszerét, harcol az oxydatív stressz ellen.
Oxygenizáció – Porphyridium Cruentum: Növeli a mikrokeringést és fokozza az oxygenizációt, fokozza a sejtek közti anyagcserét.
Táplálás – Tengerparti Iringo: Javítja a zsírok, fehérjék, szénhidrátok beépülését és szintézisét.
Stimulálás – Tengeri édeskömény: Stimulálja a bőrsejteket különösen a fibroblasztokat. Növeli a proteoglikánokat és a bőr összetevőit (kollagén, elasztin).
Újraásványozás – Golf áramlati tengervíz: Tiszta és gazdag 96 féle ásványi anyagban és nyomelemben, visszaadja a bőr egyensúlyát a kezelés előtt.
Alkalmazása:
Reggel és este. Masszírozó mozdulatokkal oszlassa el arcon, nyakon. Öblítse le, ha szükséges ismételje meg. A tökéletes arctisztításhoz az arctej után használja a Tengeri Algatonikot.

Shopping Cart
>