, ,

Algologie – RIVAGE Ránctalanító Szemkontúr Balzsam 50ml

Ref.szám: VNA503

Szakértő ápolás a fiatalos megjelenésért. Puffadtság, sötét karikák, szem körüli és szemöldökközti ráncok eltüntetésére. A szem kontúr simább. Napról napra a szem környéke egyre fiatalosabb. Azonnali ráncfeltöltő hatás. Krémes textúra fényvisszaverőkkel, amelyek világosítják a szem környékét. Dupla hatás: ránctalanító és sötét karikák ellen.

Magánszemélyek számára nem elérhető

Szakértő ápolás a fiatalos megjelenésért. Puffadtság, sötét karikák, szem körüli és szemöldök közti ráncokeltüntetésére. A szem kontúr simább. Napról napra a szem környéke egyre fiatalosabb. Azonnali ráncfeltöltő hatás. Krémes textúra fényvisszaverőkkel, amelyek világosítják a szem környékét. Dupla hatás: ránctalanító és sötét karikák ellen.

KÉTFÉLEKÉPPEN HAT A RÁNCOKRA – SZINERGIÁBAN 2 AKTÍV ÖSSZETEVŐ TENGERI LEVENDULA & TENGERI BIO-POLIMERE TENGERI LAMINARIÁBÓL

  1. FINOMRÁNC ELLENI HATÁS AZ EPIDERMALSZINTJÉN – Ez a komplexum az UVB és UVA sugárzás által okozott bőrszárazság ellen küzd, ami epidermális ráncokhoz vezet (finom vonalak).
  2. 2. MÉLYRÁNC ELLENI HATÁS ADERMAL SZÍNTJÉN – Ez a komplexum csökkenti a dermális ráncokat (mély ráncok) azáltal, hogy stimulálja: a kollagén termelést a dermális fibroblasztokban. Az extracelluláris mátrix fő összetevője a hialuronsav termelése, ami csökkenti a ráncok mélységét, kerületét és térfogatát.

KETTŐS HATÁS RÁNCOK & PUFFADÁS ELLEN– MIKRO ALGA VERTE

  1. RÁNCOK ELLEN A peptidekben és az aminosavakban gazdag, elősegíti a kollagén és az elasztinszintézist.
  2. 2. SÖTÉTKARIKÁK ELLEN Csökkenti a vérerek számát és méretét, hogy megkönnyítse a sötét karikák színét.
Shopping Cart
>