SHR-IPL Szőrtelenítő gép - DermaLux E-Light (IPL+RF)

SHR-IPL Szőrtelenítő gép - DermaLux E-Light (IPL+RF)

Az E-light csúcstechnológia az IPL gép legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze kiegészítve az SHR technológiával. Számtalan bőrprobléma  – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

Alkalmazás

  • Szőrtelenítés
  • Pigment elváltozások kezelése
  • Bőr rejuvenáció
  • Értágulatok kezelése
  • Akne kezelése
  • Ráncok csökkentése, kollagén termelés serkentése

A Super Hair Removal, avagy IPL-SHR rendkívül eredményes szőrtelenítő techológia. Az szőrtelenítő kezelés a pulzáló fény és lézer együtteseként kialakított fájdalommentes eljárás. Ezzel a módszerrel a hagyományos IPL szőrtelenítéssel már nehezen eltávolítható szőrszálak is eltávolíthatók. Az IPL-SHR kezelés a hagyományos IPL eljáráshoz képest kellemesebb érzés és a kezelt bőrfelületet is jobban védi.
Standard Fénytartomány:
430/530/640-1200nm (15*35mm)

Pulzus energia:

1-15J/cm2(SHR)
10-60J/cm2(IPL, E-Light)

Pulzus sorozat: 1

Pulzus hossz: 1-10 ms

Nyílásméretek száma: 2

Nyílásméret: 8x34mm (SHR+HR); 16*50mm (SSR/SR)

Folytonos működési idő: 24 óra

Pulzusok közötti pihenőidő: 1-10 ms

Ismétlési ráta: 1-10 Hz

Kondenzátorok száma: 3

Kezelőfelület: 8″ LCD érintőképernyő

Integrált bőrhűtés: Igen

Hűtőrendszer: Víz, lég és félvezető hűtés, -5 fokos bőrhűtéssel

Villanásszám lámpánként: 300 000/100 000

Kezelőfejek száma: 1 SHR + 1 IPL – E-Light

Súly: 50 KG

Méretek: 60*60*131cm

Garancia: 2 év
Teljesítmény: 3000W

Minősítések: CE

2,310,000 Ft

- +
SKU Hairless 212 Kategóriák , Címkék , , , ,
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leírás

Csúcstechnológiás IPL gép

Az E-light csúcstechnológia az IPL gép legújabb és legeredményesebb fejlesztése. Az RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze kiegészítve az SHR technológiával. Az IPL gép számtalan bőrprobléma  – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

A bőség zavara?

Számtalan gép van a szépségipari piacon… Sokan nem igazodnak ki milyen gépet vásároljanak, vagy épp melyik kozmetikushoz menjenek szőrtelenítésre, vagy pigment-kezelésre. Fontos tudni, hogy a 90-esek években kapható gépek, nem azonos technikai adottságokkal rendelkeznek, mint a mostani kozmetikai, IPL gépek, szőrtelenítő gépek.

Gépi szőrtelenítés egykor és most

A régi szőrtelenítők akár meg is égethették a bőrt alacsony intenzitás mellett is. Sok esetben nem volt elegendő a bőr hűtése és kellemetlen diszkomfort hatást váltott ki a páciensben. Ma már magasabb intenzitású, megfelelő hűtésű és hatékonyabb IPL gép választék elérhető. Azokon belül is ami gyorsabb és látványosabb eredményt garantál, az ELOS –gépek közül kerül ki. Ezen technika ötvözi a villanófényt a rádiófrekvenciával.

Dermalux IPL gép kezelési eredmény

Hogyan működik az IPL gép?

Vannak ún. kromofor anyagok melyek képesek elnyelni a villanófény atomjait, melyek aztán szabályozott módon roncsolva a szőrsejtek osztódó sejtjeit, lelassítják majd inaktivizálják a szőrtüszőt hosszú távra. A hosszútáv akár 3-5 évet is jelenthet ennek tükrében. A kromofor anyagokról továbbá, a vérükben keringő hemoglobin melyet érkezelések során ebben nyelődik el a fényatom, majd azt roncsolva szünteti meg az érelváltozást. A pigment halványítás során a melaninban nyelődik el és így segíti a halványítást, napfény okozta foltok eltávolítását.

Akne kezelés IPL gép használatával

Az IPL gép alkalmazásakor végzett akne kezelések esetén kicsit óvatosan, körültekintően kell eljárni kompetensen, ebben az esetben a szőrtüszőn keresztül hatunk a faggyúmirigyre és a pórusok méretére.

Az IPL gép és a bőrfiatalító kezelések

Az arcrejuvenáció esetén pedig a kontakt zselé ami a bőrön felrakása kerül lesz a „vezető” a bőr megfelelő rétegeiben erősíti a kollagén és elasztin szálakat. Így feszesebb, tömörebb bőrt adva vendégeink számára.
Az eredményesség és a pontos terület behatárolás a rádiófrekvenciában rejlik, mivel a villantás során sokkal pontosabban nyelődik el a célzónában az energia. A vendégek szempontját vizsgálva szőrtelenítés esetében, harmada idő alatt meglátszik a kezelés eredménye fent említett IPL gép alkalmazásával történő kezelés esetén.

Egy IPL gép, több lehetőség

Az IPL +RF fejjel ellátott gépek ún. kompakt gépek, melyek a szőrtelenítéstől elkezdve az akne kezelésen át a pigment és hajszálérkezelések során is eredményesen használhatók, sőt kollagén és elasztin osztódást is befolyásolnak, így megvalósul a fotorejuvenáció-arcfiatalítás a kezelt vendégünk arcán. A sokrétű kezelés filterekkel , szűrőkkel érhető el ami az IPL géphez alapból adott. A megfelelő oktatás után bátran használható az adott problémára.

Kompetencia

A kozmetikusról, mint személyi tényezőről is szót kell ejtenem. A legfontosabb talán a gépválasztás mellett, hogy mikor és kit kezelünk IPL+RF géppel. Mindenkit, akinek fent említett problémái vannak. Aki betartja a kozmetikusa által előírt napozási szokásokat. Emellett együttműködően tájékoztatja a kezelőt, ha bármilyen gyógyszerszedési és belgyógyászati dolog merülne fel. Ezek fényében tud kompetens és megfelelő döntést hozni a szakember.

Mikor kezeljünk IPL gép alkalmazásával

A legideálisabb időszak kiválasztásában pedig a szeptembertől –március, áprilisig bezáruló időszak a legmegfelelőbb. Ettől eltérő lehet bizonyos kezelt területek (intim területek, hónalj), mivel ezeket nem éri közvetlenül nagy energiájú napfény a nyári időszakban. Az optimális fényvédelem a kezelés után javallt, minden esetben kérje ki a vendég a kozmetikusa tanácsát a bőrvédelemmel kapcsolatosan.

0