, ,

eKseption Body Resurfacing Micro-Peel & Milk 400 ml (prof)

pH = 5,5

A test hidratálásának egészen új módját nyújtja ez a kezelés. Az öregedés jelei elleni küzdelemben nem csak az arc bőrét szükséges hámlasztanunk és megújítanunk, hanem a test bőrét is. Korral testünkön szintén láthatóvá válnak a különféle elváltozások, lazaságot és foltokat fedezhetünk fel a szárazság tünetei mellett. Ez a termék egyesíti a mikrohámlasztó összetevőket a gazdag bőrápoló tejjel.

A glükonolakton napról napra gyengéden hámlaszt, míg a tramexánsav csökkenti a foltokat és a bőr tónusát. A nátrium-laktát és a Galicare nedvességet és táplálékot nyújtanak. Néhány napos használat után a bőr puhábbnak és mélyen hidratáltnak érződik.

Indikációk:
– Hidratálás polihidroxisavakkal
– Visszaállítja a bőr természetes pH-értékét
– A bőr fokozatos megújulásához aktiválja a hámlasztó enzimeket
– Növeli a bőr ragyogását, miközben csökkenti a pigmentációs zavarokat
– Bi-fasic formula
– Visszaállítja a bőr nedvességét
– Néhány alkalmazás után a bőr felszíne kisimul

Aktív összetevők:
– Glukonolakton
– Tramexán sav
– Nátriium-laktát
– Galicare – (Ecocert) tejsav-észter

Magánszemélyek számára nem elérhető

Tudomány: Tramexánsav az orvosi területen

A tramexánsav megbízható vérzéscsillapító szer, amelyet műtét során és baleseti sérülések esetén használnak. A bőrgyógyászatban a tramexánsavat bőrkezelésekre használják: már kis mennyiségben fehéríthetik a pigmentált foltokat és csökkenthetik a bőrpírt – műszeralapú technikákkal igazolva. Tudjon meg többet. A dermatológia véletlenül fedezte fel. A bőrgyógyászatban a tramexánsav hatása régóta ismert, mégpedig pigment rendellenességek kapcsán. Az első kezelések 1979-re nyúlnak vissza. A kezelt melasmák intenzitása két-három héten belül jelentősen csökkent. A melasmák vagy hiperpigmentációk sokféleképpen alakulhatnak ki. Ezeket különféle endogén és exogén hatások váltják ki, mint például a napfény fotoszenzibilizációja, az illóolajok által okozott fényérzékenység, hormonális hatások, például terhességi gyulladás, vagy prosztaglandinok és citokinek (gyulladás utáni hiperpigmentáció), AGE (Advanced Glycation End products), vagy más, olyan termékek, amelyek a fehérjék vagy lipidek szénhidrátokkal történő reakciója miatt alakulnak ki a szervezetben; ezek felelősek a különféle egészségkárosító hatásokért, az endogén anyagcsere termékek egyéb lerakódásai A tramexánsav szájon át történő alkalmazása a helyi alkalmazás után igen hatékony. Számos biokémiai mechanizmust azonosítottak, köztük a tirozináz gátlását és az előző folyamatokat, például a szabad arachidonsav és a prosztaglandin E2 redukcióját. A fehérítő hatás mellett a tramexánsav a felületi erek áttetsző vöröses színét is csökkenti.

Használata: A termék használata egyszerű, rázza meg az üveget, hogy összekeverje a 2 fázist, és zuhanyozás után minden nap fújja a testére. Befejezésül masszírozza be a terméket felszívódásig. Tirozináz gátlását és az előző folyamatokat, például a szabad arachidonsav és a prosztaglandin E2 redukcióját. A fehérítő hatás mellett a tramexánsav a felületi erek áttetsző vöröses színét is csökkenti.
Az eredmény: egyenletes arcszín.

Shopping Cart