, ,

Esthederm Intensive AHA PEEL Gyengéd Szérum (30 ml)

28,710 Ft

Az Esthederm Intensive AHA Peel gyengéd szérum kisimítja a bőrfelszínt, csökkenti a pórusokat, világosítja a fakó bőrszínt. Könnyű és frissítő textúrája selymes tapintást nyújt.

A szép bőr különleges, gyengéd széruma. Célzott AHA-koncentrációja nagyobb toleranciát biztosít. Kisimítja a bőrfelszínt, csökkenti a pórusok méretét, és világosítja a fakó bőrszínt. Könnyű és frissítő textúra. Selymes és bársonyos tapintás. Nem tartalmaz szilikont.

Az Esthederm Intensive AHA Peel gyengéd szérum kisimítja a bőrfelszínt, csökkenti a pórusokat, világosítja a fakó bőrszínt. Könnyű és frissítő textúrája selymes tapintást nyújt.

Előnyei:

  • Serkenti a hámréteg megújulását.
  • Csökkenti a pórusok méretét.
  • Világosítja a fakó bőrszínt.
  • A bőr állaga finomabbá válik.
  • A bőrszín visszanyeri fényét.
  • Az egyenetlenségek elhalványulnak.
  • Meghosszabbítja a kémiai hámlasztás hatását.
  • Növeli a botox hatékonyságát.

Kinek ajánljuk?

A gyengéd szérumot egyenetlen textúrájú bőrre, kitágult és eltömődött pórusokra, kúraszerűen a nyarat követően ajánljuk.

Használata:

Használd arcra és nyakra, reggel és/vagy este váltakozva a szokásos ápoló termékeiddel vagy esztétikai eljárásokat követően. Kerüld a termék szemmel való érintkezését. Kerüld a túlzott napsütést a termék használata során vagy alkalmazd fényvédővel együtt. Ha diszkomfort érzést
tapasztalsz, hagyj több időt az alkalmazások között.

Alkalmazása két hónapig kúraszerűen javasolt.

Hatóanyagai:

AQUA/WATER/VÍZ*, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, ARGININE, FRAGRANCE (PARFUM), PENTYLENE GLYCOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, POLYACRYLAMIDE, SALICYLIC ACID, C13-14 ISOPARAFFIN, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-7, CARNOSINE, TOCOPHEROL, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, FARNESOL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. [ES291] * CELLULAR WATER (AQUA/DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE/CARNOSINE/MINERAL SALTS)

Shopping Cart
>