, ,

Esthederm Osmoclean Kíméletes Sminklemosó Szemre és Ajakra (125 ml)

13,500 Ft

Kímélő kétfázisú sminklemosó szemre és ajakra, amelynek összetétele a bőrrel tökéletes összhangban van. Megőrzi a tekintet fiatalságát, tiszteletben tartja a szemkörnyék és bőrflóra egyensúlyát. A vízálló sminket is eltávolítja.

Az Institut Esthederm Osmoclean kíméletes sminklemosó szemre és ajakra egy kétfázisú termék, melynek összetétele védi a bőrflóra egyensúlyát.

Előnyei:

  • Megőrzi a szemkörnyék kényes egyensúlyát és a tekintet fiatalságát.
  • Tiszteletben tartja a bőrflóra egyensúlyát.
  • A szemről és az ajakról a sminket tökéletesen eltávolítja.

Kinek ajánljuk?

Érzékeny, kontaktlencsét viselő szemre, sérülékeny és irritált ajakra ajánljuk.

Használata:

Rázd fel alaposan a sminklemosót az emulzió tökéletes elkeveredése érdekében. Vidd fel a terméket szemedre és ajkadra egy vattakorong segítségével. Hagyd rajta pár pillanatig, majd távolítsd el a sminket. Még a vízálló sminket is eltávolítja.

Hatóanyagai:

AQUA/WATER/VÍZ*, ISOHEXADECANE, BUTYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, SODIUM CHLORIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, AMINOETHANESULFINIC ACID, CARNOSINE, PEUMUS BOLDUS LEAF EXTRACT, ALGAE EXTRACT, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM PHOSPHATE, COPPER GLUCONATE, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL. [ES011+ES012] * CELLULAR WATER (AQUA/DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE/CARNOSINE/MINERAL SALTS)

Shopping Cart
>