, ,

Esthederm Osmoclean Micellás Víz (200 ml)

13,500 Ft

A micellás víz láthatatlan, olajos mikrocseppjeivel gyengéden távolítja el a sminket az arcról, az ajakról és a szem környékéről. Tonizál, hatékonyan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. Az egyetlen micellás víz, amelyben celluláris víz van. Tiszteletben tartja a bőrflóra egyensúlyát.

Az Institut Esthederm Osmoclean micellás víz olajos mikrocseppjeivel gyengéden távolítja el a sminket az arcról. Tiszteletben tartja a bőrflóra egyensúlyát. 3 az 1-ben sminklemosó arcvíz szemre és ajakra. Tonizál, hatékonyan távolítja el a könnyebb sminkeket. Tiszteletben tartja a bőrflóra egyensúlyát.

Előnyei:

  • Eltávolítja a sminket.
  • Eltávolítja a szennyeződéseket.
  • Hatékonyan működik a szem környékén és az ajkakon.
  • Hidratál, tonizál.
  • Tiszta és üde arcbőr expressz gyorsasággal.

Kinek ajánljuk?

A micellás víz minden bőrtípusra alkalmazható. Hétvégére, utazáshoz, nyaraláshoz és a mindennapokra.

Használata:

Használd vattapamacsra téve. Nem szükséges lemosni vízzel.

Hatóanyagai:

AQUA/WATER/VÍZ*, POLYSORBATE 20, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CARNOSINE, ALGAE EXTRACT, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, PEUMUS BOLDUS LEAF EXTRACT, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE. [ES013] *CELLULAR WATER (AQUA/DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE/CARNOSINE/MINERAL SALTS)

Shopping Cart
>