, , , ,

Hi-Skin Pro 7 az 1-ben Multifunkciós arckezelő gép

1,990,000 Ft

A fiatalság örzője!

▶ Mély tisztítás
▶ Bőrfeszesítés
▶ Akne kezelés
▶ Hidratálás
▶ Bőr helyreállítás
▶ Hatóanyag bevitel
▶ Bőrelemzé

-HIDROGÉN OXIGÉN HIDRO DERMABRÁZIÓS KEZLŐFEJ
-HIDEG RF ÉS HIDEG KALAPÁCS KELŐFEJ
-POLIMER ATOMIZÁLÓ PORLASZTÓ SPRAY KEZELŐFEJ
-PLAZMA BIOPOLÁRIS RF KEZELŐFEJ
-NANO MEZO MIKROHULLÁMÚ KEZELŐFEJ
-HD BŐR DIAGNOSZTIZÁLÓ FEJ
-ULTRASZÓNIKUS REZGŐ BŐRTISZTÍTÓ KEZELŐFEJ

Egy gép minden bőr problémára!

A Hydron Pro arckezelő gép nyolcféle fejlett technológiát alkalmaz, amely szinte az összes bőrproblémára megoldást nyújt. Tökéletes választás a bőrklinikák és szépségszalonok számára. A készülék számos, a leggyakrabban használt kezelőfunkcióval van felszerelve.
Beleértve a tisztítást, hidratálást, arcemelést és rögzítést, akne kezelést, elhalt bőr eltávolítást, bőrelemzéseket stb.

Egy arckezelő gép minden bőrproblémára!

HIDROGÉN OXIGÉN HIDRODERMABRÁZIÓS KEZLŐFEJ:

Megnyitja a pórusokat, puhítja a szaruréteget, mélyen tisztítja a bőrt, mélyen hidratál, eltávolítja a fekete fejű komedókat, világosítja a sötétsárga bőrtónust. Tisztává, világossá és rugalmassá varázsolja a bőrt.

Számos fúvóka áll rendelkezésre. A felhasználó a bőr állapotához igazodó legoptimálisabb fúvókát választhatja.

HIDEG RF ÉS HIDEG KALAPÁCS KELŐFEJ:

A hideg RF fej intelligens epidermális hűtő rendszerrel rendelkezik. A hámréteg előhűtésével az RF energia nagy része a bőr mélyebb rétegeibe hatol, miközben megvédi a hámréteget az égési sérüléstől. A rádiófrekvencia a bőr mélyebb rétegeiben hővé alakul, stimulálva ezzel a kollagén termelődést. Az RF és a hideg kalapács külön-külön is használható. Kikapcsolva az RF energiát a fej hideg kalapácsként működik, mely összehúzza a pórusokat, megnyugtatja az epidermiszt és csökkenti a lokális kipirosodást.

ll

PLAZMA BIOPOLÁRIS RF KEZELŐFEJ:

A plazmatechnológia hatékonyan alkalmazható gyulladáscsökkentő és sterilizáló kezelésre, atkák eltávolítására és aknék kezelésére. Az arckezelő gépen a bipoláris rádiófrekvenciát arra használhatjuk, hogy tökéletesítsük a szemzugok finom vonalait, eltávolítsuk a szem alatti táskákat és sötét karikákat.

 

 

 

 

NANO MEZO MIKROHULLÁMÚ KEZELŐFEJ:

A nano-mikrohullámú technológia alkalmazásával megnyílnak a bőr csatornái, ezáltal hatékonyan fokozza a tápanyagok felszívódását. Fájdalommentesen, nem invazív módon kezeli a bőr felszívódási zavarait.

HD BŐR DIAGNOSZTIZÁLÓ FEJ:

A nagy felbontású bőrdiagnosztizáló szonda 2 megapixeles kamerával rendelkezik, melynek felbontása 1280×1024 képpont. Segítségével tisztán és élesen láthatóvá válik a bőr felszíne és a pórusok állapota.

ULTRASZÓNIKUS REZGŐ BŐRTISZTÍTÓ KEZELŐFEJ:

Nagyfrekvenciás rezgőmozgás segítségével eltávolítja az elhalt bőrt, a fekete fejű komedókat, lágyítja a hámsejteket és mélyebb rétegekből is eltávolítja a szennyeződéseket.

Hydron Pro arckezelő gép eredmény fotók:

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:

-Teljesítményfelvétel: 600W
-RF frekvencia: 3MHz
-Kijelző: 10.4″ érintőképernyő
-Dermabráziós fej típusok: 10-féle
-Vákum: 0-90kPa
-Kamera felbontása: 20megapixel
-Folyadék áramlási sebesség: max. 30 liter/perc
-Hálózat: 230V
-Minősítés: CE
-Garancia: 2 év

Shopping Cart