, , , ,

Liponic 6D lipolézer- Testkezelő gép

A vadonatúj Liponic 6D lipolízis testkezelő gép hatékonyan veszi fel a harcot a makacs zsírpárnákkal szemben. A Mitsubishi dióda lézer 6 hullámhosszon állítható, melyek serkentik a nyirok elvezetését, felgyorsítják a narancsbőr anyagcseréjét, valamint minden csontbetegségnél (arthrosis, ízületi gyulladás, kéztőalagút), serkentik a reparatív sejteket és a mikrokeringést. A vastag, nagyobb zsírrétegek bontására is alkalmasak nagyméretű lézerbetéteinek köszönhetően.

A dióda lézer 6 hullámhosszon: 635nm, 660nm, 810nm, 830nm, 940nm, 980nm egyre mélyebben és hatékonyabban váltja ki hatását. Összesen 12 db lézer lapból áll, 8 nagyból és 4 kicsiből, melyek teljesítménye 100mW – 350mW között mozog. Folyamatos és pulzáló módba állítható, más technológiákkal ellentétben pedig azonnali hatását biztosít.

Műszaki paraméterek:

Hullámhossz:                           635nm, 660nm, 810nm, 830nm, 940nm, 980nm
Lézer forrás:                             Mitsubishi dióda lézer ML101J27
Lézer típus:                               alacsony intenzitású dióda lézer
Lézer dióda:                              összesen 528 db
Lézerek teljesítménye:           100mW – 350mW
Működési módok:                   folyamatos és pulzáló
Lézer lapok:                             összesen 12 db, 8 nagy és 4 kicsi
Kijelző mérete:                        20cm érintő képernyő
Hűtőrendszer:                         légűtéses
Áram:                                       230V; 50Hz-60Hz
Mérete:                                    49cm*66cm*59cm
Súlya:                                       30kg

Garancia:                            2év

Amiben támogatjuk:

-Teljes körű szervizszolgáltatás

-Szakoktatói betanítás

-Hivatalos oklevél!

-Kezeléshez szükséges formanyomtatványok

-Folyamatos Partneri Támogatás

Magánszemélyek számára nem elérhető

Amiért a Liponic 6D Lipolézert válaszd!

Intelligens operációs rendszerének köszönhetően, könnyen irányítható és a 6 hullámhosszú lipolézerrel eddig a leghatékonyabb a fogyás terén. Elősegíti a gyors zsírcsökkentést, fogyást, feszesíti a bőrt, stimulálja a nyirokelvezetést, terápia minden csontbetegségre, valamint növeli a sejtek energiáját és az anyagcseréjét. Nagy lézerbetéteinek köszönhetően kíváló egy nagyobb célterület kezelésére is. Dióda lézereinek élettartama hosszú; 8-10 ezer óra.

A Liponic 6D Lipolézer, mely 6 hullámhosszon dolgozik azaz 6 mélységben hat egyszerre: 635 nm, 660 nm, 810nm, 830nm, 940nm, 980 nm

635 nm hullámhosszon például csökkenti a zsírt, növeli a sejtenergiát, a mitokondrium- és ATP-termelést, valamint elősegíti a test energiaellátását és az anyagcserét. 660 nm hullámhosszon már serkenti a nyirok elvezetését és csökkenti a narancsbőrt, 810 nm-en minden csontbetegségnél (arthrosis, ízületi gyulladás, kéztőalagút), serkenti a reparatív sejteket és a mikrokeringést. A 830 nm-es sávban lévő lézer mélyebbre hatol a zsírszövetbe, felgyorsítja a narancsbőr anyagcseréjét, elősegíti a narancsbőr gyors öregedését, és az emberi anyagcsere útján üríti ki a szervezetből. A 940 nm-es láthatatlan fény serkenti a nyirok elvezetését és csökkenti a narancsbőrt, hatékonyabb, mélyebbre hatol a zsírszövetbe. 980 nm-en pedig, hasonlóan hat mint 660 nm-en, viszont hatékonyabban csökkenti a zsírt és feszesíti a bőrt.

6D Lipolaser Body Slimming Machine installáció

A lipolézer alkalmazása

Biztonságos és hatékony a zsírbontás, mely a problémás területeken nyújt segítséget:

-csípőn
-hason
-háton
-fenéken
-combokon
-karokon

A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain a lézerfény hatására kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A kezelést 2-3 naponta kell ismételni és egy kezelés 30 percet vesz igénybe. Ezt 2-3 héten keresztül kell foltytani, így gyors 2-3 hetes rövid alakformáló kúrák végezhetőek. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre.

Nagy előnye – más technológiákkal szemben -, hogy rendkívül gyorsan hoz eredményt. A látványos eredményhez a kezelés végeztével egy 30 perces kiürítő kezelés mindenképp szükséges a felszabadult szabad zsírsavak elvezetésére, például nyirokmasszázs gépi vagy kézi, Infrabicikli, infratrainer, vákuumos kezelés vagy Hiemt kezelés.

 

6D Lipolaser működése

Az alacsony energiájú lézeres biostimuláció fő szerepe, – vagyis azáltal, hogy megfelelő energiát ad a biológiai sejtek stimulálásához, és számos fiziológiai választ indukál vagy erősít, beleértve a helyi vérkeringést, a sejtműködés szabályozását -, fokozza az immunrendszer működését, elősegíti a sejtek anyagcseréjét és proliferációját. A besugárzási meridiánpontok stimulálják a meridiánpontokkal kapcsolatos szervezeteket, a bőrszövetben nem okoznak kárt és mentesíti a betegeket tűtől való félelmüktől.

 

A kezelés javasolt ideje és ütemezése:

6D-lipolaser-treatment-time
6D Lipolaser Body Slimming Machine’s treatment timetable

650-660nm hullámhosszú vörös lézer az emberi szemmel látható spektrumban található meg, így láthatjuk a vörös fényt, mely 8-10mm-ig képes behatolni a szervezetbe, hatékonyan aktiválja és javítja a sejteket és serkenti a sejtanyagcsere szintézisét. A felszíni sejtek számára biokémiai stimuláció és hiperémia.

A túlzott, makacs testzsír nem csupán a megjelenést ronthatja, de súlyos egészségügyi kockázatai is lehetnek. Legyen szó viszonylag sűrű zsírterületről, kisebb részekről, mint például a derék feletti csípő mindkét oldalán a zsír lazítása, a has és a hát zsírja, a zsírban oldódó hűtési technológia lenyűgöző eredményeket produkál. Amelyhez egy ésszerű étrend és rendszeres testmozgás is természetesen hozzásegít.

 

Shopping Cart
>