,

Mesoactives – Age Solution 360 2ml (10 db-os kiszerelés)

31,900 Ft

Innovatív összetételének köszönhetően intenzív globális öregedésgátló kezelésre szolgál, mely hatékonyan hat a bőr minden rétegére.

Fejlett peptideket, őssejteket, növekedési faktorokat, antioxidánsokat, különböző molekulatömegű hialuronsavat, retinolt, proteoglikánokat tartalmaz. Ezek a mélyebb rétegekben is lehetővé teszik a bőrmegújító, helyreállító, ráncfeltöltő fejletteb botox hatást. Véd a külső káros hatásoktól, egységessé teszi a bőr tónusát és világosító hatást fejt ki.

 

A termék darabos kiszerelésben is elérhető az alábbi linken:

Mesoactives – Age Solution 360

 

Főbb aktív összetevők

Eryngium Maritimum Callus Kultúra Kivonat

Tengeri eredetű biotechnológiai növényi őssejtek, amelyek erőteljes bőrregenerációt eredményeznek. Főként a dermo-epidermális csomópontban fejti ki hatását, növelve az elasztin, a kollagén termelését és fokozva az epidermális megújulást.

Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40

Epidermális növekedési faktor (növényi-EGF), amely képes aktiválni az ERK és az AKT csatornákat. Ezek a csatornák vesznek részt a fehérjeszintézisben és a sejtek regenerálódásban annak érdekében, hogy helyreállítsák a az extracelluláris mátrix állapotát, valamint az életkor előrehaladtával csökkent regenerációs képességet.

Sh-Oligopeptide-1

EGF epidermális növekedési faktor, mely közvetlen hatással van a ráncokra. Fontos szerepet játszik az új ráncok megelőzésében és helyreállításában.

Acetyl Hexapeptide-30

A Hexapaptide a mimikai ráncok kezelésére szolgál. Gátolja a korai és késői szinaptikus acetilkolin felszabadulást, ezáltal blokkolja azokat az idegi ingereket, amelyek a túlzott arcizom összehúzódásért felelnek.

Hidodizált Nátrium-Hialuronát (Hydrolyzed Sodium Hyaluronate )

Kis molekulatömegű hialuronsav (<500 Da). Csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát. Sz epidermális és dermális rétegben fejti ki hatását, stimulálva a nagy molekulasúlyú hialuron endogén termelését. Ezáltal növeli a bőr térfogatát, fokozza a kollagén és elasztin termelését és serkenti a bőr megfelelő vérkeringését.

Rezveratrol-dimetil-éter (Resveratrol Dimethyl Ether)

A Rezveratrol főként a szőlőben és más bogyós gyümölcsökben található, amely antioxidáns hatást fejt ki a bőrre. Képes aktiválni a SIRT1 gént -ismert nevén hosszú élettartamú gén- amely az öregedési folyamatok szabályozásáért felelős. Gátolja a sejtek oxidációját és megvédi a bőrt a szabad gyököktől, emellett világosítja a bőr tónusát, valamint megelőzi a bőrhibák kialakulását.

Retinol

A retinol aktív A-vitamin, erős antioxidáns, amely segít felvenni a harcot a napfény okozta bőröregedéssel szemben. Hidratás és javítja a bőr textúráját, csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat. Fokozza a kollagén termelődést és kiegyenlíti a bőr tónusát.

Nátrium-hialuronát (Sodium Hyaluronate)

A hialuronsav olyan glikozaminoglikán, amely a víz térfogatának akár 10.000-szeresét is képes felszívni. Az extracelluláris mátrix elengedhetetlen összetevője, amely strukturálisan megköti a vizet a bőrben.

Oldható proteoglikán (Soluble Proteoglycan)

A proteoglikánok olyan molekulák, amelyek természetes módon megtalálhatók a bőrünkben és képesek helyreállítani az epidermisz sejtjeit. Javítja megjelenésüket, különösen hidratáltságukat, rugalmasságukat és feszességüket. A proteoglikánok újra aktiváljak a kollagén képződést és visszaállítják az arc feszességét és ragyogását. Másrészt a proteoglikánok gyulladáscsökkentő hatásúak, melyek segítik a bőr gyógyulását.

Shopping Cart
>