,

Mesoactives – Skin Radiance 2ml (10 db-os kiszerelés)

22,900 Ft

A Skin Radiance a legkorszerűbb, ultra koncentrált antioxidánsok elegyét, helyreállító peptideket és közepes molekula tömegű hialuron savat tartalmaz.

Ezen exkluzív kombináció lenyűgözően helyrehozza a káros külső hatások okozta elváltozásokat, miközben bőrmegújító hatást fejt ki, valamint megvégi a bőrt a további káros hatásoktól. Helyreállítja a bőr fényét és homogenizálja a pigmenteket.

Fő aktív összetevők

Ascorbyl Glucoside

A megerősített C-vitamin (aszkorbil-glükozid) a C-vitamin egyik stabil formája, mivel klükóz molekulát köt az aszkorbinsav aktív részéhez, fokozva a stabilitását ezáltal sokáig a bőrben marad.  A dúsított C-vitamin hatékonyan és tartósan szabadítja fel az élettanilag aktív aszkorbinsavat, ami fokozza a C-vitamin előnyös hatását.

A C-vitamin jótékony hatást fejt ki a bőr 3 látható kromofórára a meleninra, a hemoglobinra és a kollagénre, amelyek az öregedés jeleinek fő okozói. Biológiai fényvédőként hat azáltal, hogy semlegesíti a szabad gyököket és fokozza a kollagén termelődést a dermális mátrixban.

Ergothioneine

Az ergothionein egy olyan aminosav, amely kiváló antioxidáns tulajdonságairól ismert, továbbá gyulladáscsökkentő is ezáltal hatékonyan küzd az oxidatív stressz ellen, megelőzve ezzel a vékony vonalak, ráncok és petyhüdtség megjelenését.

Ginkgo Biloba Levél Kivonat (Ginkgo Biloba Leaf Extract)

A Ginkgo Biloba kivonatnak számos jótékony hatása van a bőrre. Nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz, úgy mint flavonoidok és polifenolok, amelyek semlegesítik és megakadályozzák a szabad gyökök károsodását, másrészt nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.

Niacinamid (Niacinamide)

A niacinamid ismertebb nevén B3-vitamin nyugtató és gyógyító hatással van a bőrre. Megvédi a bőrt a környezeti hatásoktól miközben serkenti a kollagén és a hialuronsav termelődést. Csökkenti a hipermigmentációt, világosítja az UV okozta sötét foltokat, gyulladáscsökkentő hatású, korlátozza a faggyú túltermelődést és csökkenti a fertőzéseket, mint például a zsíros bőr aknéit.

Palmitoyl Tripeptid-5 (Palmitoyl Tripeptide-5)

A palmitoil-tripeptid-5 a sejtranszdukció egyik összetevője. Ezen összetevő a TGF-Beta stimulálásával fokozza a kollagén termelődést, segítve ezzel az extracelluláris mátrix károsodásának csökkentésé, valamint gyulladáscsökkentő.

Nátrium-hialuronát (Sodium Hyaluronate)

A hialuronsav olyan glikozaminoglikán, amely a vízből saját térfogatának akár 10 000-szeresét is képes felszívni. Az extracelluláris mátrix elengedhetetlen része, szerkezetileg tartja vissza a vizet a bőrben.

Vitis Vinifera Szőlőkivonat (Vitis Vinifera Vine Extract)

Egy kivonat, mely kíváló antioxidáns és sejtregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Olyan fitokémiai anyagokat tartalmaz, mint a polifenolok, flavonoidok és antocianinok melyek kiváló antioxidánsok és hozzájárulnak a szabad gyökök káros hatásainak csökkentéséhez. Kimutatták, hogy ezen kivonatnak helyi alkalmazása fokozza a kollagén és az elasztin termelődést mellyel a bőr megújulását segíti.

Shopping Cart