,

PlasmaTech I – ránccsökkentő, bőrfeszesítő, arckezelő gép

A PlasmaTech I egy professzionális arckezelő gép, mely 3 kezelőfejet tartalmaz, a különböző problémák megfelelő orvoslására. Intelligens operációs rendszerének köszönhetően használata egyszerű, három kezelési módot tartalmaz: pont, impulzus és folyamatos. Kiválóan kezeli az aknékat és az aknés hegeket, feszesíti a bőrt, csökkenti a ráncokat, valamint a bőrelváltozások kezelésére is alkalmas.

Három kezelőfeje: a Tűs kezelőfej, a Plazma szóró kezelőfej és a Hideg kalapács. A tűs kezelőfejhez kétféle tű tartozik: egy távtartós tű és egy általános tű. Kezelése egyszerű intelligens felhasználói felületének köszönhetően a finom és precíz munka érdekében.

Specifikációk:

 • Kimeneti/Plazma teljesítmény:     300W
 • Hideg kalapács teljesítmény:          50W
 • Kezelőfejek száma:                           3db
 • Energiaszint:                                      1-8
 • Kijelző:                                                30,5cm
 • Üzemmód:                                          Impulzus, folyamatos
 • Impulzus mód:                                  4 üzemmód
 • Gép Mérete:                                       33*32,1*33cm
 • Csomagméret:                                   43*44*41,5cm
 • Hálózati feszültség:                          AC230V±10%, 10A, 50Hz
 • Garancia:                                       3 év

Amiben támogatjuk:

-Teljeskörű szervízszolgáltatás

-Szakoktatói betanítás

-Kezeléshez szükséges formanyomtatványok

-Folyamatos Partneri Támogatás

Finom és precíz kezelések a PlasmaTech I-el!

A PlasmaTech I egy professzionális arckezelő gép, mely 3 kezelőfejet tartalmaz, a különböző problémák megfelelő orvoslására. Intelligens operációs rendszerének köszönhetően használata egyszerű, három kezelési módot tartalmaz: pont, impulzus és folyamatos. Kiválóan kezeli az aknékat és az aknés hegeket, feszesíti a bőrt, csökkenti a ráncokat, valamint a bőrelváltozások kezelésére is alkalmas.

Kezelhető területek:

Táskás szem
Milium eltávolítás
Zsíros szem körüli lerakódások
Szarkalábak
Dohányos ajakelszíneződés
Száj körüli vonalak
Anyajegy és szemölcs eltávolítás
Bőrhibák
Hegek és striák
Akne hegesedés
Megereszkedett bőr
Pigmentfoltok

A PlasmaTech I arckezelő gép előnyei:

 • Intelligens felhasználói felület, kezelése egyszerű
 • Eltünteti az aknés hegeket és kezeli az aknékat
 • Csökkenti a ráncokat
 • Feszesíti a bőrt
 • Kezeli a bőrelváltozásokat
 • Szembe száll a szarkalábakkal

A PlasmaTech I kezelőfejei:

A PlasmaTech I arckezelő gép három különböző kezelőfejjel rendelkezik a kezeléseknek megfelelően, melyek a Plasma Szóró kezelőfej, a Tűs kezelőfej és a Hideg kalapács.

A Tűs kezelőfej finom és precíz eszköz, nem hat a bőr sejtszöveteire, csak a bőrfelületet szublimálja el. Kis rácsokat hoz létre a szemhéj körül és ezáltal összehúzza a bőrt. Hatékonyan alkalmazható különféle bőrproblémák esetén, mint például akné, heg, arcbőr kezelés, felső és alsó szemhéj műtét, szemhéj lifting. Kétféle kezelőtűvel rendelkezik, melyek közül a Távtartós tű biztosítja a legoptimálisabb (0,5mm) távolságot a bőr felülete és a tű hegye között. A pontos és állandó távolság tartásával egyenletes energiaszintet lehet biztosítani. Az Általános sterilizált tűvel végzett szublimálás pedig nagy tapasztalatot és rutint igényel a felhasználó részéről.

PlasmaTech-tus-kezelofej
PlasmaTech I tűs kezelőfej

A Plazma szóró kezelőfejjel eltávolíthatjuk a baktériumokat, emellett, segíti a hatóanyagok felszívódását a bőrszövetben. Az erős, alacsony hőmérsékletű légköri nyomáson kialakuló plazma sterilizálja a bőr felületét. Az ionizált szabadgyökök stimulálják a bőrt fokozva a regenerációt és antibakteriális hatást. A TDDS (Transdermal Drug Delivery System = Transzdermális Hatóanyag Beviteli Technológia) világosítja a bőrtónust és fokozza a kollagén termelést.

PlasmaTech I szóró kezelőfej

TDDS(Transzdermális Hatóanyag Beviteli Technológia) működése:

 1. A plazma által generált szabad gyökök megtörik a sejtadhéziós molekulákat (CAM), amelyek összekötik a bőrsejteket, így a bőr védőmembránja átmenetileg megnyílik.
 2. Ezt követően a sejtmembrán elképesztő abszorpciós képességgel rendelkezik. Ekkor a hatóanyag gyorsan behatol a sejtcsatornán, és felszívódik a bőrbe.
 3. Kis idő elteltével a sejtfal helyreáll és a hatóanyag csapdába kerül.
PlasmaTech I akné kezelés

A Plazma szóró kezelőfejjel a bőr megújul, az elasztin termelés fokozódik, a kollagén újramodelleződik, a megereszkedett bőr kezelhető, az aknés és a pigmentfoltok is kezelhetők, valamint sterilizálásra is alkalmas.

PlasmaTech I Bőrfeszesítés

A Hideg kalapács pedig utólagosan, vagy a plazma fejjel egyidejűleg alkalmazható, fájdalomcsillapításra kifejlesztett kezelőfej.

Shopping Cart