, ,

eKseption Hialuronic ZnPCA Mixlab Serum 75 ml (prof)

Aktív szérum pattanásos és zsíros bőrre, hialuronsav és ZnPCA összetevőkkel pH=4

Indikációk:
– Zsíros bőr
– Akne
– Rosacea
– Szennyeződések
– Tág pórusok

Aktív összetevők:
– XS hialuronsav 2%
– Zn PCA 1%

Magánszemélyek számára nem elérhető

Az ekseption exkluzív mixlab szérumaiban a természetes aktív összetevők tiszta hialuronsav alapba ágyazódnak, melyeket alkalmazhatunk önmagukba vagy egymással összekeverve, hogy még személyre szabottabb bőrápolási rendszert alkothassunk.
Ez a pattanások elleni aktív szérum a zsíros bőr tüneteinek csökkentésére szolgál, melyben 2% XS-hialuronsav és 1% ZnPCA található. A cink univerzális hatóanyag, elsődlegesen anti-seborrhoeás és antiszeptikus hatású, mivel jelentősen korlátozza a baktériumok szaporodását. Az L-PCA-t fiziológiás vektorként használva optimalizálni képes a cink biológiai hozzáférhetőségét, és szignálmolekulaként serkenti az epidermális sejtek differenciálódását, ezzel megerősítve a bőr gátfunkcióját.
A szérum bármilyen arányban keverhető más mixlab szérumokkal a hatás fokozásáért. Hozzáadható (2 adag) a hialuronsavas maszkhoz is.
Használata: Naponta kétszer alkalmazza a tiszta bőrre. Felszívódás után vigyen fel megfelelő krémet. Reggel fényvédő használata javasolt..
Illat: Ceylon tea és citrom.
Textúra: Természetes gél alacsony molekulatömegű hialuronsavval, bársonyos utóérzettel. A szérum gazdag és tápláló hatású, annak ellenére, hogy olajmentes. Nem ragacsos, így tökéletes választás lehet egy bőrbarát készítményhez.

Shopping Cart
>