Tetoválás eltávolítás, tetoválás eltávolító lézer gép segítségével.

Sok módja van, hogy egy smink vagy testtetoválást korrigáljunk vagy halványítsunk, de ezen lehetőségek megválasztásában igen gyakorlottnak kell lenni, mert esetleg rosszabb állapotot teremthetünk a nem kellőképpen körültekintő szolgáltatásunkkal.

Vegyük sorba a tetoválás eltávolításhoz használatos szolgáltatások sorát:

– kémiai úton történő eltávolítás
– camouflage technika melynek keretein belül a színt korrigáljuk és fedjük a kellemetlen színű tetoválást
– legvégül pedig a tetoválás eltávolító lézer

Mi a lézeres tetoválás eltávolító gépekkel foglalkozunk, azzal kapcsolatban tudunk hitelesen és megfontoltan írni.

A lézerfény azon képességét használjuk, amit melanin abszorpciónak nevezünk. A gépben lévő YAG -rúd Neodínium bevonata a rávillanó (többnyire) xenon fényforrásnak köszönhetően „előállítja„ a gép kezelőfejéből kilépő lézersugarat, mely aztán az élő szövetben elnyelődik. Az elnyelődés általában két behatolási mélységben történik: 1064 nanométer, és 532 nanométer. A 755nm. 595nm és 660nm tartományról majd egy másik írásunkban értekezünk.

595nm/660nm

1064nm

532nm

A meghatározott ütemben történő kezelési intervallumok és a finoman emelt intenzitás nagyban meghatározza a bőrben való pigment szétesését olyan módon, hogy az nem okoz heget, sem granulómát.
Hatásmechanizmusát tekintve azt mondhatjuk, hogy a beérkező fénynyaláb koherens módon egy bizonyos közegben nyelődik el, ahol is az ún. kromofórát megtalálva szinte szétporlad a bőr melaninja a fény hatására.

Felmerült bennünk a kémiai úton történő és lézeres tetoválás eltüntető módszer egymásra építése, igy téve akár gyorsabbá a terület halványodását. Erről hamarosan hallotok tőlünk!

A kezelés posztoperatív szakaszában az ödémás és vizenyős területből felefelé a hám felé és a lefelé a nyirokérrendszer felé migrálnak a pigment szemcsék. Az utóápolás és a megfelelően felelősségteljesen felépített vendég kommunikáció egyik fontos alap pillére a munkáknak. Megfigyelhető a sminktetoválási területeken történő akár egy alaklommal történő kikopás, ami nem mondható el ha a területen nem megfelelő módon (pl. szemöldökön gyakori) testpigmentekkel készített sminktetoválással találkozunk.

A jelenkorban divatos testpigmentek nehezebb kihívás elé állítanak minket és a tetoválás eltávolító lézer gépeinket, de az iSkin Kft tetoválás eltávolító gépei mögött gyakorlati tudás és több gyárral történő együttműködés áll, mely biztos szakmai hátteret biztosít számunkra és partnereinknek.

Túl erős intenzitás, túl gyakori intervallumú kezelési idővel, nem megfelelő hűtéssel megspékelve sokszor okoz gondot a kollégáknak a megfelelő eredmény elérése és adhat nehezen gyógyuló hegeket a vendég számára. Ezek nem kell, hogy általánosak legyenek!

A lézeres tetoválás eltávolításhoz, türelem, jó gép és minőségi oktatás szükséges!

Válogassatok kedvetekre:

https://iskins.hu/termekkategoria/kozmetikai-gepek/tetovalas-eltavolito-gep/

iSkin csapata