Algologie Hydra Ecume -Tengeri algatonik (400ml)

Élénkítő hatású Tengeri Algatonik eltávolítja a sminkmaradványokat, remineralizálja, tonizálja a bőrt. Az Algologie biztosítja bőr működéséhez nélkülözhetetlen táplálást.

Tonizált, felfrissült, ragyogó bőr. Gyengéd tisztítás, a bőr puha és ragyogó. Elengedhetetlen a smink maradványok eltávolításához.

 

Cikkszám: CNA103 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Az Algologie Algo 4 ® biomimetikus komplex, melyben a 4 alapvető bőrszükséglet találkozik 4 féle bőrsejt szükséglettel: táplálás, oxigenizálás, stimulálás, védelem.

VÉDELEM – UNDARIA PINNATIFIDA Aktiválja a bőrsejtek természetes védelmi rendszerét – harcol az oxidativ stressz ellen.

OXIGENIZÁLÁS – PORPHYRIDIUM CRUENTUM Stimulálja a mikrokeringést és a sejtek oxigenizációját: fokozza a sejtek anyagcseréjét.

TÁPLÁLÁS – ALPINE SEA HOLLY Segíti a bőrt az „élet” molekuláinak előállításában: lipidek (ceramidok) , fehérjék ( kollagén elasztin, kreatin) és cukrok ( hialuron sav). Fokozza a sejtek regenerációját.

STIMULÁLÁS- SEA FENNEL Stimulálja az összes bőrsejtet és különösen a fibroblasztokat. Fokozza az extracelluláris bőrsejtek molekuláinak növekedését (proteoglikánok, kollagének, elasztin).

ÚJRAÁSVÁNYOZÁS– GOLF ÁRAMLATI TENGERVÍZ Gazdag a 96 féle ásványi anyagban és nyomelemben, remineralizálja és egyensúlyba hozza a bőrt a kezelések előtt.

Eredmény:

Tonizált, felfrissült, ragyogó bőr. Gyengéd tisztítás, a bőr puha és ragyogó.

Alkalmazás:

Reggel és este arctisztítás után. Alkalmazza arcon, nyakon egy vattakorong segítségével.

0