, ,

eKseption Caviar Repair 50 ml

22,590 Ft

gazdag ápoló-reparáló krém

Előnyök:
• Úgy tervezték, hogy javítsa és kontrolálja az új bőr proliferációját peelingek után
• Helyreállítja az alapvető lipideket, így táplálja a száraz, finom bőrt
• Nyugtató hatású és csökkenti a bőrpírt a peeling utáni napokban
• Javítja a bőr feszességét és csökkenti a ráncokat

Aktív hatóanyagok:
• Unirepair T-43
• Kaviár kivonat
• E-vitamin
• Retinol

Peelingek után alkalmazható. A krém elősegíti az egészséges bőr proliferációt és a sejtek differenciálódását. A reparálás a kémiai hámlasztás után nélkülözhetetlen és elsődleges fontosságú a megfelelő ápoló termék használata. A bőr szerkezetét helyre kell állítani, a differenciálódás, a proliferáció és az intercelluláris kommunikáció folyamatait szabályozni kell. A caviar repair a retinol, az E-vitamin, a kaviárkivonat és az unirepair T-43 szinergikus kombinációja. A készítmény gazdag krém, amely intenzíven táplál és létrehoz egy lipid gátot a bőrön.

Tudomány: az A-vitamin fontossága

Retinol:
A retinol elősegíti az epiteliális sejtek megfelelő működését
A glikoprotein szintézishez bizonyos szintű A-vitamin szükséges
Az A-vitamin fontos összetevő, amelyre immunrendszerünknek is szüksége van
Kaviár kivonat:
Megállapítottuk, hogy a kaviár kivonat 67% -kal felgyorsítja a kollagén természetes termelődését, és jelentősen csökkenti a fehérje térhálósodását (fibronektin). Rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek táplálják a bőrt és csökkentik az öregedés jeleit. A kaviár nagyon gazdag vitaminokban (különösen A, B, D és E vitaminban), nyomelemekben (nátrium, kálium, magnézium, foszfor, vas), mikroelemekben (kobalt, réz, kovasav) fehérjékben és aminosavakban. Erőteljes hidratáló és lágyító tulajdonságú, használata erősen ajánlott az idős és ráncos bőrre.
Unirepair T43:
Mi történik, ha a sejtes DNS megsérül?
Apoptózis (sejthalál) erősödése. A protein szintézis csökkenése. Bőrrák és más betegségek kialakulásának kockázata. A bőr öregedése. Az Unirepair T43 gazdag aminosav-komplex: acetil-tirozin, prolin, mindkettő ismert redox tulajdonságairól; hidrolizált növényi fehérjék (energiagazdag) például a glutamin és glutaminsav) és az ATP, mint az energiafokozó.
Az Unirepair T43 felgyorsítja az UV-indukálta DNS-károsodások helyrehozását megelőző kezelésként és utóápolásként is. Hatására csökken a gyulladás és a bőrpír azáltal, hogy olyan aminosavakat biztosít, amelyek a DNS-javító enzimek prekurzorai és amelyek közvetlen DNS redox aktivitást növelő hatásúak. Az UVB besugárzás után a DNS károsodás 5 óra elteltével 50% -kal csökken. Az eritéma 24 óra elteltével 37% -kal, 48 óra után 52% -kal csökken.
Alkalmazása: Peeling után és esténként alkalmazza az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.

Shopping Cart