Franciaországban, Észak-Bretagne-ban, kristálytiszta környezetben, egy egyedülálló biotóp környezetben élnek a tenger aranyaként is ismert algák, amelyek az Algologie termékekben rejtőzve megőrzik Vendégeid szépségét.

Szépségmegőrző algák

Az Algologie kutatócsoportja a legmodernebb biotechnológia segítségével hatékonyan tudja a tengeri növényeket, illetve algákat. Mindezek mellett képesek a Golf-áramlat vizét koncentráltan begyűjteni. Hihetetlenül hangzik ugye?

Instant szépség

Pedig így van, hiszen küldetésük, hogy a hölgyek –kortól, élethelyzettől és bőrtípustól függetlenül olyan ragyogóan szépnek érezzék magukat, mint akik éppen a tengerparti nyaralásukat élveznék, vagy akár egész életükben nyaralnának. Jó lenne ugye?

Algologie titok: hatóanyag gazdag környezet a festői tájban

A Pen Lan-félszigetnél, a Bréhat szigetcsoport közelében találhatóak Sillon de Talbert dűnék, amelyek igazi természeti csodák! Ez az egyedülálló élőhely 800 fajta alga és tengeri növénynek otthona. Az öböl virágzó torkolatánál keveredik a Golf-áramlat meleg víze és az Északi-tenger.

Ismerd meg az Arcápolási Oscar díjas Algolie Energy Plus – Jardin Marin termékcsaládot

November van, hűvös a levegő, kanyarban van már az ünnepi időszakot megelőző, év végi hajtás ideje. A stresszben gazdag, dolgos mindennapok során számos káros, környezeti hatás éri a női arcukat, úgy mint a napfény, szél, vagy akár a szennyezett, városi levegő.

Segítség a bőrnek

A nők élete mindezek mellett állandó szervezés és logisztika, rohanó életmódjuk mellett a bőrük is fáradt lesz. Rossz hatással van rá a stressz és szüksége van arra, hogy napról napra megújulhasson, feltöltődhessen energiával. Ebben segítenek az Algologie termékek!

Ebben segít az Jardin Marin, ENERGY PLUS termékcsalád!

Minden arcszépítő szeánsz egy alapos arctisztítással kezdődik. Az Algologie Jardin Marin Oligo Micellár Arctisztító víz és Sminklemosó tökéletes alapot nyújt a szépítkezés előkészítéséhez. Finom illatával és gyengéd erejével megtisztítja az arcot a sminktől és a szennyeződésektől.

Krém és szérum

A Az Algologie Jardin Marin revitalizáló Hidratáló Védő Szérum és a Revitalizáló Hidratáló Védő Krém párban járnak és egymás erejét erősítve fejtik ki hatásukat. A mélyhidratáló szérumban a tápláló, ALGO4® hatóanyagot és a hialuronsavat kombináltuk, a hatékony és eredményes bőrmegújítás és mélyhidratálás érdekében.

Használata

Reggel és/ vagy este arcon, nyakon, dekoltázson, önmagában vagy a hidratáló krémmel kombináltan használjuk.

Hidratálás és táplálás

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor megtalálja A HIDRATÁLÓ KRÉMET, amely tápláló mélyhidratáló és ebben az esetben ötvözi az Algologie ALGO 4® hatóanyagot az erősítő, védő hatóanyagokkal. Ezeknek köszönhetően a bőr ellenállóbb lesz a mindennapos külső tényezőkkel szemben.


Töltsd fel a bőröket még a zord idő beállta előtt Az Algologie kozmetikumok értékes hatóanyag tartalmú termékeivel, így gyarapítva a bőrgazdagságot!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Shopping Cart