, ,

eKseption Ultim-Eyes Cream 30 ml

15,990 Ft

pH=5

Indikációk:
– Kis és közepes ráncokra
– Szem környéki táskákra, sötét karikákra
– Visszaállítja a bőr természetes ph értékét
– Aktiválja a hámlasztó enzimeket
– Sugárzóvá varázsolja a bőrt
– Intenzív hidratálás

Fő összetevők:
– Lactobion sav
– Unirepair T43

Az Ultim-eyes cream a szemkörnyék kényes bőrének ápolására készült.
Megelőzi és kijavítja az öregedés látható jeleit: a finom ráncocskákat és ráncokat, a feszesség elvesztését, a szem alatti karikákat, és táskákat.
Főleg a száraz öregedő bőr ápolása céljából tartalmaz a készítmény egy laktobionik sav és unirepair T-43 szinergista kombinációt.
Ez a dús víz az olajban emulzió típusú krém specifikus módon célozza meg az öregedő bőr három elsődleges jelét: dehidratáció, megereszkedettség és uv. fénykárosodottság. Összegezve az Ultim-eyes cream csökkenti a szem alatti táskákat, a szarkalábakat és kisimítja a szemkörnyéki bőrt. A víz az olajban formula ultra tápláló és kellemesen hűsítő tulajdonságú.
Használata: Napi kettőször kenje fel a szem környékére.

Tudomány: A Laktobion sav főbb hatása a bőrre

1. Regeneráció: A laktobionsav tartalmaz galaktózt, amely sebgyógyító tulajdonságairól híres.
A Laktobionsav lehetővé teszi a sérült bőrszerkezetek helyreállítását és gyorsabb regenerációt.
2. Fokozatos behatolás a bőrbe: A laktobionsavnak jelentős molekulatömege és viszonylag nagy molekula mérete. Ennek eredményeként rétegenként fokozatosan hatol át a bőrbe. Az elhalt hámsejteket óvatosan eltávolítják, nem okozva bőrirritációt.
3. Anti Photo ageing hatás: A laktobionsav gátolja a mátrix metalloproteinázokat, amelyek a bőr öregedésének fő okozói. Megsemmisítik az extracelluláris mátrix fő alkotóelemeit, különösen a kollagént, és ezzel rugalmasságcsökkenést, mély ráncok kialakulását és a bőr megereszkedését idézik elő. A metalloproteinázok felelősek az arc bőrpírjának és a rozacea kialakulásáért is.
4. Antioxidáns tulajdonságok: A laktobionsav összeköttetésként működhet a vasionok között, erős antioxidáns hatást biztosítva. Eltávolítja a szabadgyökök köztitermékeit, és megvédi a bőrt a veszélyes UV sugárzástól. A glükonolakton természetes antioxidáns, amely ugyanolyan hatékony, mint a C-vitamin (aszkorbinsav) és az E-vitamin (tokoferol). A glükonolakton blokkolja a pro-interleukin-1 szintézisét, amely felelős az immunszabályozásáért, és amelynek magas koncentrációja a hámrétegben fokozott gyulladást okoz.
5. Mélyhidratálás: A laktobionsav képes a víz felszívására és a bőr belsejében történő tárolására. Egyfajta vízzáró réteget hoz létre a bőrfelszínen, amely hosszú ideig segíti a bőr szárazságának és feszességének a megőrzését. A glükonolakton azon képessége, hogy átadja a vízmolekulákat, szintén központi szerepet játszik a bőr hidratálásában. A víz a szemcsés bőrrétegbe jutva a kalciumionok koncentrációjának csökkenését eredményezi, jelet küldve a szervezetnek, hogy stimulálja a keratinociták lipidszintézisét.

Unirepair T43 Mi történik, ha a sejtes DNS megsérül?
Apoptózis (sejthalál) erősödése. A protein szintézis csökkenése. Bőrrák és más betegségek kialakulásának kockázata. A bőr öregedése. Az Unirepair T43 gazdag aminosav-komplex: acetil-tirozin, prolin, mindkettő ismert redox tulajdonságairól; hidrolizált növényi fehérjék (energiagazdag) például a glutamin és glutaminsav) és az ATP, mint az energiafokozó.
Az Unirepair T43 felgyorsítja az UV-indukálta DNS-károsodások helyrehozását megelőző kezelésként és utóápolásként is. Hatására csökken a gyulladás és a bőrpír azáltal, hogy olyan aminosavakat biztosít, amelyek a DNS-javító enzimek prekurzorai és amelyek közvetlen DNS redox aktivitást növelő hatásúak. Az UVB besugárzás után a DNS károsodás 5 óra elteltével 50% -kal csökken. Az eritéma 24 óra elteltével 37% -kal, 48 óra után 52% -kal csökken.

Shopping Cart
>