, ,

eKseption Pha Activator 30ml

18,390 Ft

Gazdag éjszakai Pha aktiváló krém a hámlasztás előtti és alatti időszakra pH=4.

Indikációk:
– Úgy tervezték, hogy helyreállítsa a bőr természetes pH-értékét
– Aktiválja a hámlasztó enzimeket a fokozatos bőrmegújulás érdekében
– Javítja a bőr általános állapotát, visszaállítja a bőr hidratáltságát
– Kapszulázott víz-olaj készítmény intenzív éjszakai ápoláshoz
– Használata kisimítja a bőr textúráját

Aktív összetevők:
– Laktobionsav
– Glükonolakton
– Nátrium-laktát
– Enzimek
– Hexil-rezorcin
– E-vitamin

Az éjszakai Pha aktiváló krém fokozatosan csökkenti a bőr pH-értékét a professzionális kezelések előkészítéseként, ugyanakkor gyengéden hámlaszt, hidratál és csökkenti a pigmentációt, miközben a bőrt ragyogóvá varázsolja. A Pha aktivátor forradalmi technológiával készül a bőr regenerálódásáért, savakkal, enzimekkel és egyéb hatóanyagokkal társítva.
Használható önálló termékként, intenzív otthoni bőrápoláshoz, vagy a bőr előkészítéséhez a polihidroxisavakkal történő professzionális hámlasztások előtt. Ez az éjszakai krém nagyon hatékony bőrmegújító és hámlasztó hatású, csökkenti a pigmentációs zavarokat és visszaállítja a bőr természetes pH-értékét. Kombinálva használjuk az All Day Shield SPF 50+ egész napos fényvédővel, hogy megvédjük a bőrt az UV-károsodásoktól.
Használata: Házi monoterápiaként: használja a terméket éjszakánként 5-6 hétig All Day Shield SPF 50+ -fényvédővel kombinálva.
Kombinált terápiaként: Az első savas kezelés előtt 2-3 hétig használja az ekseption  All Day Shield SPF 50+ fényvédővel, majd minden egyes egymást követő savas kezelés előtt 3 napig.

Tudomány: Éjszakai Pha aktiváló krém, Laktobionsav és glükonolakton hatásai

1. A pH-egyensúly helyreállítása: A pha-k hozzájárulnak a megfelelő pH-szint eléréséhez a bőrmegújítási folyamatokhoz.
2. Regeneráció: A laktobionsav híres sebgyógyító, elősegíti a sérült bőr helyreállítását.
3. A bőrbe fokozatosan hatolnak be, az elhalt hámsejteket finoman eltávolítják, nem okoznak bőrirritációt, és halványítják a foltokat.
4. Anti-photo aging hatás: A laktobionsav gátolja a mátrix metalloproteinázokat, amelyek a bőr öregedésének fő okai, és felelősek a bőrpír és kuperózis kialakulásáért.
5. Antioxidáns tulajdonságúak.
6. Mély hidratáló hatás: A laktobionsav képes a víz felszívására és azt a bőr belsejében megtartani. A víz a szemcsés bőrrétegbe jutva a kalciumionok koncentrációjának csökkenését okozza, amely stimulálja a lipidszintézis keratinocitákban.
Hexil-rezorcin A rezorcin gabonafélékből kivont természetes vegyület, a hexil-resorcinol pedig stabil formája. Kevésbé irritáló és 4-szer hatékonyabb, mint a hidrokinon, a melanogenezis útvonalának több pontját is befolyásolja, mellékhatások nélkül. A hidrogén-peroxid által a glutation szintjének növelésével az oxidatív DNS károsodás ellen is hatékony, az antioxidáns védelmet stimuláló enzimek által (glutation-peroxidáz és glutation-reduktáz).

Shopping Cart