, ,

eKseption Age-Less Cocoon 50 ml

21,890 Ft

tápláló erős anti-aging krém

Jellemzők:
– Helyreállítja az eszenciális lipidréteget, így finoman táplálja a száraz bőrt javítja a bőr tónusát és csökkenti a ráncokat (anti-aging hatás). Normalizálja a bőr pH. értékét.
– Aktiválja a hámlasztó enzimeket a bőr fokozott megújításához.
– Ragyogóvá teszik a bőrt és preventív hatásúak a bőr öregedése ellen.
– Bőrünk feszességének, fényének visszaállításával, a finom ráncok és ráncok csökkentésével segítenek az bőröregedés jelein.
– Már néhány alkalmazás után feltárul a bőr lágy textúrája.

Aktív összetevők:
– Juveleven DNS és celluláris javító peptid*
– 2 lipopeptid
– Lactobionic sav
– Gluconolactone
– Nátrium laktát

Egy extrém tápláló krém az öregedés és a foto aging jeleinek csökkentésére. Peptidek és poli-hidroxisavak keverékének segítségével. Az age-less cocoon krém 3 peptid és két polihidroxisav (lactobionic, gluconolactone) szinergikus elegye. Erőteljes mélytápláló. Extrém módon növeli a bőrünk komfortérzetét. Rendkívül hatékony a bőr megújulásának elősegítésében, hámlasztásában, a pigmentáció csökkentésében és a bőr pH-jának helyreállításában. A nap folyamán kombinálja az ekseption All day shield fényvédő krémmel a káros UV- sugárzással szemben. A krém 2 peptidje, a Matrixyl peptid duó: (Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7), olyan molekulák, amelyek a fiatal bőrben még természetesen jelen lévő kollagén- és elasztin elválasztást serkentő messzendzser proteinek (hírvivő fehérjék) hatását utánozzák, vagyis leegyszerűsítve, olyan molekulák, amelyek a bőrsejteknek azt a parancsot adják, hogy kollagént és elasztint kell „gyártani”. Azaz stimulálják az extracelluláris mátrix komponenseit (matrikineket), amelyek jeleket továbbítanak a fibroblasztokhoz, és amelyek a mátrix új alkotóelemeinek előállításába kezdenek.
A másik: juveleven peptid, DNS és celluláris javító peptid, aktiválja atermészetes DNS javítási mechanizmusokat.

Tápláló erős anti-aging krém

Használata: Kenje fel éjszakára, arcra, nyakra, dekoltázsra az ekseption All Day Shield nappali védelmével kombinálva.

Javasolt kiegészítők:

Shopping Cart