A gondolkodó kozmetikusok első csapata hamarosan végez. Sikerrel veszik az akadályokat, mi pedig kíváncsian vártuk, Ők milyen véleménnyel vannak rólunk, mit adott Nekik az oktatás.

Második válaszadónk Gáspár Ágnes.

Miért jelentkeztél a Bőresztéta képzésre?

  1. Mindig is fontos volt számomra a tanulás. A szakmánk állandó változásban van. Fontos, hogy tájékozott legyek, mert, aki kimarad az lemarad. Nagyon tetszett, hogy folyamatos az oktatás. Fél év alatt szombatonként, úgy gondoltam bevállalható. Az pedig a legnagyobb biztosíték volt, hogy Nagy-Hódi Erika állította össze a tananyagot, aki kiváló előadókat, hiteles szakembereket hívott meg oktatónak.
  2. Mit adott számodra a képzés?

Ez alatt a féléves képzés alatt a meglévő tudásom megerősödött, és olyan összefüggéseket, szemléletet kaptam, ami a mindennapi munkavégzésemet segíti. Naprakész tudással, több oldalról megvilágítva, átgondolva hozom meg a szakmai döntéseimet, tervezem meg az eszközvásárlásaimat, választok kozmetikumokat és kezelési metódusokat. A tudás magabiztossá tesz, ezt szeretem a vendégeim felé is közvetíteni. 

  • Miért érdemes elvégezni?

Az jelentkezzen erre a képzésre, aki szélesebb spektrumban gondolkodik a bőrápolásról, és ehhez keres oktatást. Aki nem elégszik meg soha, mert tudja, hogy mindig van feljebb a tudás megszerzésében. Az jelentkezzen Bőresztétának, aki nem csak a bőr felületét látja, hanem annak mélységét, összetettségét az emberi szervezettel működő csodálatosan bonyolult egységét. Ezt segít megérteni, sok gyakorlati tapasztalattal fűszerezve közelebb hozni, hogy a biztonsági zónákon belül korszerű kezelésekkel ápolhassuk a vendégeink bőrét. 

Magadra ismertél? Jelentkezz “Bőresztétának”, hogy átadhassuk neked tudásunk legjavát!

[email protected]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
0