, ,

eKseption Caviar Activator Krém (50 ml)

22,490 Ft

Az Activator egy mikro-hámlasztó krém, amely előkészíti a bőrt a professzionális hámlasztáshoz, vagy önmagában is használható az otthoni, lágy és progresszív bőrfelszín-megújításhoz. 3 héten keresztül éjszakánként alkalmazva, reggelente Ekseption fényvédőt alkalmazva, fokozatosan csökkenti a bőr pH-értékét, hámlaszt, feltölti nedvességgel, csökkenti a ráncokat, a pigmentációt és a barna foltokat, és így sima, ragyogó arcbőrt eredményez.

A Sevruga kaviár kivonat egy kis luxust visz a bőrápoló krémekbe. A Sevruga kaviár az egyik legértékesebb és legdrágább csemege. Omega-3 zsírsavakban, D-, B2- és B12-vitaminokban gazdag, természetes antioxidánsként működik, gyulladáscsökkentő, öregedésgátló és élénkítő hatással.

Javallatok:

  • Előkészíti a bőrt a hámlasztás előtt.
  • Csökkenti a pigmentációt és a sötét foltokat.
  • Csökkenti a ráncok láthatóságát.
  • Javítja a bőr textúráját és puhaságát.
  • Helyreállítja a bőr természetes pH-értékét.
  • Aktiválja a hámlasztó enzimeket.
  • Táplál és hidratál.

A víz az olajban formula különösen alkalmas száraz és érett bőrtípusok számára.

A Caviar Activator egy forradalmian új megújító krém, amely exkluzív technológiát alkalmaz, magas koncentrációban laktobionsavval, tranexámsavval és kaviárkivonattal. A kiválasztott sav egy PHA, amely nem okoz bőrpírt és gyulladást, amint azt klinikai vizsgálatunkban is kimutattuk, ahol háromhetes kezelés után sem okozott bőrpírt vagy gyulladást. A laktobionsav javítja a bőr textúráját és csökkenti a ráncokat, míg a tranexámsav csökkenti a pigmentációs problémákat.

Klinikai vizsgálatunkban 3 hetes kezelés után nem jelentkezett bőrpír vagy gyulladás. 3 hét elteltével a bőr simábbá válik (13-22%-os javulás), a ráncok mélysége 7-45%-kal csökken, a pórusok összehúzódnak (11-26%-os javulás), az általános pigmentáció csökken (9-16%), a pigmentfoltok pedig 12-19%-kal csökkennek, így a bőr egyenletesebb és ragyogóbb lesz.

MIBEN MÁS?

  • Klinikailag igazolt.
  • Nem okoz bőrpírt és gyulladást.
  • Gazdag víz az olajban készítmény laktobionsavval.
  • Magas koncentrációjú kaviárkivonat.
  • Izotóniás vízfázis.

AKNÉS
ZSÍROS
KOMBINÁLT
NORMÁL
SZÁRAZ
ÉRZÉKENY
ÉRETT

Alkalmazása:

– Tisztítsa meg az arcát: Kezdje az arctisztítást gyengéd arctisztítóval, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, a zsírt és a sminket.
– Tonizálja a bőrét: Vigyen fel tonikot az arcára, hogy kiegyenlítse a bőr pH-értékét, és felkészítse az aktivátorra.
– Vigye fel az aktivátort: Vegyen egy kis mennyiséget a termékből, és pöttyözze a homlokára, az arcára, az orrára és az állára. Ezután gyengéden masszírozza be a bőrébe felfelé irányuló, körkörös mozdulatokkal, elkerülve a szem környékét.
– Hagyja felszívódni: Lefekvés előtt hagyja, hogy a krém néhány percig beszívódjon a bőrébe.
A legjobb eredmény elérése érdekében 3 héten keresztül minden este használja az aktivátort a bőrápolási rutin részeként.

Ne feledje, hogy olyan aktivátort válasszon, amely megfelel a bőrtípusának, és amely alvás közben segíthet a bőr megfiatalításában és táplálásában.

Illata: Aloe Vera, friss és könnyed.

Hatóanyagok:

Sevruga kaviár kivonat* (5%), laktobionsav* (2%), tranexámsav* (0,2%),
természetes glicerin (5%).

Összetevők:

Aqua (Water), Caprylic/Capric triglyceride, Glycerin, Stearyl heptanoate, Stearyl caprylate, Cetyl PEG/ PPG-10/ 1 Dimethicone, Caviar extract, Lactobionic acid, Tranexamic acid,, Sodium chloride, Triethylene glycol, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Parfum, Hexyl cinnamal, Linalool, Benzyl salicylate.

Shopping Cart