, ,

eKseption Caviar Peptide Peel 70 ml (prof)

16% -os savkoncentráció, pH=3.2
Professzionális peeling bőröregedés kezelésére, feszesítő hatással érzékeny, érett bőrre.

Indikáció:
– Bőröregedés
– Photo-ageing
– Nagyon érzékeny bőr
– Helyreállítja a bőr természetes pH-értékét
– Aktiválja a hámlasztó enzimeket, ezáltal megújít
– Fokozza a bőr ragyogását

Aktív összetevők:
– Laktobionsav
– Glükonolakton
– Kaviár kivonat
– Ránctalanító lipo-peptid
– Hialuronsav

Magánszemélyek számára nem elérhető

A bőr öregedésének, feszességének és megereszkedésének, ráncainak kezelésére szolgáló felületes hámlasztó gél nagyon érett és érzékeny bőrtípusokra. Ez a professzionális kezelés magas koncentrációjú hialuronsav, kaviár kivonat, ránctalanító lipo-peptid és polihidroxisavak keverékén alapszik. Magában foglalja a már jól ismert exkluzív dmks szállító rendszerünket: maximális kényelem az alkalmazás során, magas szabad savszállítás, a legkisebb bőrirritáció és bőrpír nélkül. A kezelés olyan pH-sokkot eredményez, amely aktiválja a bőr megújulási funkcióit a dermiszben és az epidermiszben.
A peeling csak polihidroxisavakból áll, hogy az epidermisz felszíni rétegeinek gyors megújulására és rendkívüli nedvességtartalmára összpontosítson. Nagy molekulatömegük miatt a PHA-k diffúziója nagyon fokozatos, csak az epidermisz felső rétegeire korlátozódik, és nagy mennyiségű vizet képesek megkötni.
A tápanyagokban (vitaminokban és ásványi anyagokban) gazdag kaviár kivonat a bőr erős revitalizálásához járul hozzá, míg a hialuronsav és a peptidek támogatják a mély ráncok és a finom vonalak csökkentését.
A prémium kezelést ajánlott a caviar repair krém használatával kombinálni az igazán látványos eredményért, a bőr textúrájának, pigmentációjának, hidratáltságának és feszességének erős javulásáért.

Peeling besorolása: Nagyon felszínes, ideális minden bőrtípusra, nagyon érzékeny bőrre
Textúrája: Vízalapú gél: behatolási mélysége függ a felhordott rétegek mennyiségtől
Használata: A rétegek közötti érintkezési idő: 3 perc.
Maximális rétegek: 3.
Semlegesítés: karboxi maszk
Ajánlott kezelések száma: 4.
Kezelések közötti idő: 7 nap.
Alkalmazása: Önálló kezelésként vagy első hámlasztásnál aktiválási protokoll nélkül is használható. Vigyen fel egy réteg oldatot ecsettel, és hagyja hatni 3 percig. Nedves törülközővel távolítsa el, és a bőrt szárítsa meg!
Termékek: Aktiválás: all-day shield + caviar activator
Regenerálás: all-day shield + caviar repair

Shopping Cart