, ,

eKseption White-up+ Peptide Peel 70 ml (prof)

20% os savkoncentráció, pH=2.5
Fehérítő hatású, fény okozta öregedés elleni professzionális kémiai hámlasztó.

Indikáció:
– Fény okozta öregedés (bőröregedés a túlzott UV-sugárzás miatt)
– Csökkenti a bőr pigmentációját
– Pigmentációs rendellenességek
– Intenzív hidratálás
– Helyreállítja a bőr természetes pH-értékét
– Aktiválja a hámlasztó enzimeket és a bőrmegújítást

Aktív összetevők:
– Fitinsav
– Mandulasav
– Glükonolakton
– Laktobionsav
– Tramexánsav
– Nátrium-laktát
– Melanostatine fehérítő-peptid

Magánszemélyek számára nem elérhető

Felületes hámlasztó oldat a fotoöregedés, a foltok, a pigmentáció és a ráncok kezelésére akár 40 évnél fiatalabb, érzékeny, de magasabb fotótípusú bőrrel rendelkező vendégek számára. Ez a professzionális kezelés egyesíti a különféle savakat (AHA, AAHA és PHA) magas peptid koncentrációval. Magában foglalja az exkluzív dmks szállítási rendszert: maximális kényelmet biztosít az alkalmazás során a magas szabad savszállítás mellett, a legkisebb bőrirritáció és bőrpír előidézése nélkül.
A kezelés olyan pH-sokkot eredményez, amely aktiválja a bőr megújulási funkcióit a dermiszben és az epidermiszben, továbbá kifejezetten a melanocitákat célozza meg. Valamennyi kiválasztott sav nagy molekulatömegű, így elkerülhető az epidermisznél mélyebb behatolás és a szokásos égő érzés.
A bőrfehérítő hatás egyrészt a bőr felső rétegének eltávolításával érhető el (a bőr simábbá és világosabbá válik), a tramexán sav és a peptidek pedig a melanogenezist befolyásolják. Már egy-néhány alkalmazás is képes szűkíteni és halványítani a pigmentfoltok kontúrját, valamint a bőrpírt. A bőrgyógyászatban a tramexánsav hatása régóta ismert a pigment rendellenességek kezelésében. Első alkalmazása melasma ellen már 1979-ben megtörtént, a melasma intenzitása két-három héten belül jelentősen csökkent. A fehérítő hatás mellett a tramexánsav a felületi erek áttetsző vöröses színét is csökkenti. Az eredmény egyenletes arcszín.

Peeling besorolása: Nagyon felszínes. Minden bőrtípusra, fototípus I – VI
Textúrája: Vízalapú oldat: a behatolás mélysége a rétegek által felhasznált mennyiségtől függ
Használata: A rétegek közötti érintkezési idő: 3 perc
Maximális réteg: 3
Semlegesítés: karboxi maszk
Ajánlott kezelés: 4 alkalom
Kezelések közötti idő: 7 nap
Alkalmazása: Önálló kezelésként vagy első hámlasztásnál aktiválási protokoll nélkül is használható. Vigyen fel egy réteg oldatot ecsettel, és hagyja hatni 3 percig. Nedves törülközővel távolítsa el, és a bőrt szárítsa meg! Ezután alkalmazza a peelinget az előző protokoll szerint.
Termékek: Előkészítés: all-day shield + ferulic activator, regenerálás: all-day shield +

Shopping Cart
>